Copyright © Sensiz Kelimeler Sözlüğü
Design by Dzignine

Sensiz Kelimeler Sözlüğü



“Sensiz Kelimeler Sözlüğü; yaralı kalplerin sözlüğüdür. Ayrılık ve hüznün yazılmamış tarihidir. Çöllerdeki aşkların, şehir kaldırımlarındaki yansımasıdır. Hiçbirimizin unutamadığı kelimelerdir.”
-Sadık Yalsızuçanlar-




*

Sensiz Kelimeler Sözlüğü

Adem Özbay

Az Kitap

*

Satın almak için:

DR-  http://www.dr.com.tr/Kitap/Sensiz-Kelimeler-Sozlugu/Adem-Ozbay/Edebiyat/Deneme-Yazin/urunno=0000000596643

Kitapyurdu: http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=693616

İdefix: http://www.idefix.com/kitap/sensiz-kelimeler-sozlugu-adem-ozbay/tanim.asp?sid=NKBEZZD7EK2KQVLRF51W

gittigidiyor: http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/sensiz-kelimeler-sozlugu-114313378?keyword=&gclid=CLDvldTmt74CFQP3wgod6r8ASg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

*

“Gelmesem de Bekle Beni”,”Alfabenin Sen Harfi”, “Aşka Gittim Dönmeyeceğim” gibi kitaplarıyla kendine has bir okur kitlesi edinen şair-yazar Adem Özbay, “Sensiz Kelimeler Sözlüğü” ile yine kalplerimize sesleniyor.

Aşkın en onulmaz meselelerine dair hazırladığı bu sözlükte ayrılıktan, hüzünden, acıdan, yalnızlıktan binlerce kelime ile cümleler kuruyor.

İçli ve naif harflerle, yaralı bir kalbin sesini, hırpalanmış tüm kalplere duyuruyor.

Baştan sona resimli özel tasarımıyla hiç ama hiç yüreğinizden bırakamayacağınız bir eser…

“Sensiz Kelimeler Sözlüğü; yaralı kalplerin sözlüğüdür. Ayrılık ve hüznün yazılmamış tarihidir. Çöllerdeki aşkların, şehir kaldırımlarındaki yansımasıdır. Hiçbirimizin unutamadığı kelimelerdir.”
-Sadık Yalsızuçanlar-

“Siz ey görmeyenler bir gülün, diken diken olduğunu aşkından.”
-İbrahim Tenekeci-

“Yalnızlığın hüznünü, aşkın buğulu hâlini içinizde, en derinde hissedeceksiniz. Adem Özbay; kalemiyle, içinizde unuttuğunuz yerlere dokunuyor.”
-Candan Ünal-

“Nerede olursan orada, kalbini açık tutuyorsun ya, bu güzel işte…”
-Nurettin Durman-

“Yalnızlık ve ayrılık üzerine artık ne söylesek eksik kalacak.”
-Ferudun Özdemir-

“Söyle bana usta… Kan acıtır mı kapanmamış yarayı ve biter mi yolculuğu acının?”
-Özcan Ünlü-

“Evet; ‘Sensiz… Ama Sen, ne zaman kendini ararsan, burada bulabilirsin.’ diyor âdeta, Sensiz Kelimeler Sözlüğü’nde Adem Özbay.”
-Çiğdem Aktepe-

“Sensiz Kelimeler Sözlüğü; İlk bakışta insanda,’sessiz kelimeler’ çağrışımı yapıyor sanki… Hani geniz yakan… Hüzün akşamlarında bir yumruk gibi boğaza tıkanıp kalan… Bir nihavent şarkı dinlemişçesine harfleri buharlaştırıp, sessizliğin egemenliğine boyun eğen dilsiz kelimeler… Ama neyse ki sevgili Adem Özbay var da sessiz kelimeler dile geliyor işe… Sözlük oluyor. Okudukça sevginin güzelliği, ortasından bölünmüş sıcak bir ekmeğin buğusu gibi içimize dolsun diye.”
-Mehmet Emin Kazcı-

Aşkın ve hasretin şairi Adem Özbay’ın yüreğinden kanatlanıp kaleme, kâğıda dökülen bu billur katrelerinde; ayrılığın, hüznün ve yalnızlığın, hasret duygularınıza tercüman oluşunun mucizesini bir kez daha yaşayacaksınız.”
-Selçuk Alkan-

 *
AZ Kitap: http://azkitap.com/sensiz-kelimeler-sozlugu-2/

0 yorum:

Yorum Gönder

Sensiz kelimelerin sesi olduğun için teşekkürler...